A PROMiXX®-ról

A Vortex Mixing Technology, azaz a PROMiXX® megalkotói vezető tervezők a prémium minőségű Vortex shakerek területén. PROMiXX® mixerekre a prémium kategóriájú eszközök területén abszolút élvonalbeliként tekinthetünk.

Egy ilyen telített piacon, ami telis-tele van rossz minőségű, nem funkcionális, egymást utánzott termékekkel, a PROMIXX® egy új korszakot alkotott. Olyan terméket tarthatsz a kezedben, amely valóban teljesíti az ígéretét: prémium megoldást biztosít az egészséges életmódot folytatók és az táplálék-kiegészítő fogyasztók folyamatosan növekvő igényeinek.

Büszkék vagyunk rá, hogy termékünkkel folyamatosan a legjobbra törekszünk. A tökéletesség felismerése mellett viszont tudjuk, hogy mindig van lehetőség a fejlődésre. A minőségi tervezés és kivitelezés iránti elkötelezettségünk a PROMIXX® állandó fejlesztéséhez vezet: minőségi anyagok, kiváló alkatrészek és elektronika – mind-mind hozzájárulnak a jobb felhasználói élményhez.

A PROMIXX® 2012-es indulása óta betonbiztos világvezető pozíciót ért el a a Vortex mixerek között – egy olyan shaker-rel, melyet sportágtól függetlenül közel negyedmillió sportoló használ, valamint profi női-, és férfi sportolók ezrei támogatnak.

De ne csak a mi szavunknak higgy!


Jon Brownell - Fitness Model & Physique Bajnok
"A PROMiXX® mindig is a kedvenc mixerem lesz a táplálék-kiegészítőim elkészítéséhez”

Tyrone "Doc" Harris - USA Hármasugró
"Tudod, mennyire fontos, hogy legyen egy jó shaker-ed. Most már út közben is mixelhetsz a PROMiXX® segítségével!"

Alexa Bliss - WWE Női Birkózó
"A PROMiXX® egyszerűen fantasztikus találmány!

Matthew Kvesic - Profi angol rugby játékos
"Még mintig nem tudom levenni a szemem a PROMiXX® örvényéről – semmi csomó és még tisztítani is könnyű! Kötelező darabja a mindennapjaimnak!”

Aled Davies - Aranyérmes paralimpikon & Világcsúcstartó
"Annyira egyszerű a használata és tényleg nagyon hatékony. Szeretem, ha minden külföldi edzésem és versenyem során velem van, mert mindent gyorsan és tökéletesen összekever."

Louise Hazel - Aranyérmes - Nemzetközösségi Játékok
"Ez messze az egyik legmenőbb szerkentyű az edző táskámban!”

Scott Williams - Profi angol rugby játékos
"A PROMiXX® a legjobb és legmenőbb módja az étrendkiegészítők elkészítésének. Gyors, könnyű használni, de ami a legjobb, hogy nem hagy egy csomót sem!"

Neale Cranwell - WPF Mr Universe
"Eddz keményen, mixelj könnyen!”

April Deweese - Fitness Model & Physique Bajnok
"Imádom, hogy munkába is magammal vihetem a délutáni turmixomat a PROMIXX®-ban, így mindig tudom, hogy finom, krémes, csomómentes lesz a végeredmény”

Rafa Martin - Első spanyol-nyelvű fitness vlogger
"Legyen a PROMiXX® az életed része és érzelmek örvényét fogod érezni!”